Série TOP cviků na štíhlé ruce a pevná ramena: Výsledky uvidíte ještě před létem!

Date:

Odhalené ruce k patří k létu. Ukazujeme je v ramínkových topech, šatech, plavkách… Pokud však máte pocit, že je potřebujete zpevnit a zeštíhlit, abyste se cítili sebevědoměji a lépe, máme pro vás sérii efektivních a účinných cviků, které přinášejí rychlé výsledky.

Na posilování rukou jsou vynikající činky. Pořiďte si proto jednoručky podle toho, jak jste na tom s kondicí. Začátečníci by měli upřednostnit kilové nebo dvoukilové, pokročilejší mohou cvičit s tří- či čtyřkilovými.

Zapažování
Vezměte si do rukou dvě jednoručky a postavte se do pozice mírného výpadu. Levá noha je vpředu. Potom se trochu natáhněte dopředu. Pravou paži ohněte v lokti do 90stupňového úhlu a snažte se držet její horní část co nejrovnoběžněji s podlahou. Nadechněte a spolu s výdechem paži vystřete za sebe.

  • cvičení opakujte 12 x každou rukou

Nepřehlédněte: Sedmička TOP cviků na sexy ploché bříško: Dají se dělat všude a bez náčiní

Upažování
S jednoručkami zaujměte polohu mírného výpadu. Levá noha je vpředu, opřete si o její stehno levou ruku s činkou. Lopatky stáhněte a vydechněte. Pravou ruku upažte do výšky ramene.

  • cvik opakujte 12 x na každou ruku

Zdvihy s výpady
S činkami se postavte do pozice výpadu s levou nohou dopředu. Pravou ruku otočte dlaní dopředu. Po nádechu pokrčte nohy v kolenou a soušasně ohněte ruku v lokti – činku zvedněte k rameni. Vydechněte a vraťte se do výchozí polohy.

  • cvik opakujte 12 x na každou stranu

Tricepsy
Nohy ohněte v kolenou a předkloňte se. Obě paže ohněte v loktech do 90stupňového úhlu a zvedněte je tak, aby byly lokty a ramena v jedné linii. Během výdechu paže s jednoručkami zvedněte. Během nádechu je opět ohněte v loktech.

  • udělejte 12 opakování
One young woman exercising yoga on a lake pier in the morning, fog on water surface. People wellbeing relaxation healthy lifestyle concept. Shot in Graubunden Canton, Switzerland.

Veslování
Nohy roznožte na šířku ramen. V každé ruce je činka. Paže nechte volně u těla, dlaně otočte dovnitř. Nohy pokrčte v kolenou a mírně se předkloňte. Páteř držte v neurální pozici a lopatky tlačte k sobě. Po výdechu zvedněte činky. Paže ohněte v loktech tak, aby byla ramena rovnoběžná s podlahou.

  • udělejte 12 opakování

Posilování v podřepu
Nohy jsou na šířku ramen. Paty přitlačte k podlaze, váhu celého těla přeneste dozadu. Nohy pokrčte v kolenou, udělejte podřep a zároveň zapažte. Paže jsou natažené, páteř natažená. Dýchejte přirozeně.

- Reklama -pr článek

Nové příběhy

Další články autora
Katka

Co jsou kanabinoidy a jak fungují?

Kanabinoidy představují látky, o kterých se stále častěji hovoří...

Kvalita bez kompromisů? Proč vždy není možné vyhovět požadavku na maximální kvalitu

Kvalita působí jako univerzální obchodní „zaklínadlo“. Co se pod...

Revize elektrospotřebičů: Důležitý prvek bezpečnosti a účinnosti

Klíčovou roli pro bezpečné a efektivní fungování elektrospotřebičů hraje...

3 důležité věci, které prověřit před objednávkou služby

Je velmi náročně prověřit si dostatečně službu před jejím...